Dėl žodžių ir darbų 2010-08-10

Dėl žodžių ir darbų (2010-08-10): Aišku, LKŽ nėra žodžio batauti. Bet galima imtis tokios veiklos. O jai įvardinti reikia žodžio.
Jei bent keli grybaudami ne tik uogaus, bet dar ir bataus, atsiras šansas gyvuot ir žodžiui.
Užfiksavus batą miške, šalikelėj ar dar kur nors, galima jį pasiimt į namus ir imtis asambliažą kurti. Jei seksis, ir parodą surengti.
Eksponuot ant grindų. Batavimas įgautų aukštesnį statusą, gal net A.A. dėmesį atkreiptų. Ir prasivertų vartai istorijon ir žodynan.
Bet visai gana tik nufotografuot batą, likusį be šeimininko, pasimetusį, – ir išsiųst el. paštu vgasiliunas@gmail.com.
Ir batautojo nekrologo pavadinimas aiškus: „XY padžiovė batus“. Skambù.

2011-06-15

(70) Rožinė mauduolė


























Ne Paulio Cézanne’o ir ne Sauliaus Kruopio, bet vis tiek gražu. Atsiuntė Mindaugas su tokiu paaiškinimu:
Šiandien buvo vieno mano kolegos išleistuvės, tai per pietų pertrauką visus maitino. O maisto buvo labai daug. Taigi prisivalgęs pagalvojau, kad gerai būtų išvaikščioti šiek tiek kalorijų per likusią pertraukos dalį. Nuvažiavau iki artimiausio savo gerai išminto tako ir už kelių žingsnių pastebėjau besimaudančią (o gal jau ir padu į viršų) šlepetę. Taigi vėl siunčiu į kolekciją. Aišku, suprantu, kad kanale plaukiojanti šlepetė ganėtinai skiriasi nuo miškinio bato, bet galiu pasakyt, kad medžių buvo aplink :).
Viskas vyko maždaug šioje vietoje.
Ačiū, Mindaugai; atsilygindamas galiu pasiūlyt pasižvalgyti po šią tikrų mauduolių kolekciją:)

2 komentarai:

  1. Dekui, Virgi, uz mauduoliu kolekcija, tikrai idomu ypac paziuret kokiais batais moteriskes vaiksciojo i papludimi. Kai kurias galetum sumaisyt su balerinom :). O lygindamas mano nuotrauka su Cézanne’o ar Kruopio paveikslais manau pervertini ja, bet vis tiek dekui :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Su Cézanne’u ar Kruopiu nei lyginu, nei ką, – gretinu – tarkim, tos moterys (vaizduotėj – įpuolusios vandenin) ir Tavo užfiksuota šlepetė :)

    AtsakytiPanaikinti