Dėl žodžių ir darbų 2010-08-10

Dėl žodžių ir darbų (2010-08-10): Aišku, LKŽ nėra žodžio batauti. Bet galima imtis tokios veiklos. O jai įvardinti reikia žodžio.
Jei bent keli grybaudami ne tik uogaus, bet dar ir bataus, atsiras šansas gyvuot ir žodžiui.
Užfiksavus batą miške, šalikelėj ar dar kur nors, galima jį pasiimt į namus ir imtis asambliažą kurti. Jei seksis, ir parodą surengti.
Eksponuot ant grindų. Batavimas įgautų aukštesnį statusą, gal net A.A. dėmesį atkreiptų. Ir prasivertų vartai istorijon ir žodynan.
Bet visai gana tik nufotografuot batą, likusį be šeimininko, pasimetusį, – ir išsiųst el. paštu vgasiliunas@gmail.com.
Ir batautojo nekrologo pavadinimas aiškus: „XY padžiovė batus“. Skambù.

2011-04-22

(xi) Su šventėm,

jei kas tiki prisikėlimu. Kiaušiniai taps nudažyti svogūnų lukštų nuovire (įvairias žoles prie lukšto prispaudus siūlu), o batai – išmesti (į atitinkamą konteinerį).

P.S. Keista: na, netiki, kad galima prisikelt iš numirusių, bet vis tiek jautiesi esąs kaltas (kad netiki). Netikiu, kad galėčiau prisikelt iš numirusių; paprašiau sudegint mane, išbarstyt pelenus x upės x vietoj, kad liekanos nuplauktų Baltijos jūron.

P.P.S. Kaip viskas atrodytų, jei visi prisikeltumėm? Chaosas, – tikrąja to žodžio reikšme.

P.P.P.S. Per vykusį gyventojų surašymą negalėjau įvardint esąs agnostikas (internetinis variantas tokios galimybės nesuteikė [?]).

8 komentarai:

  1. Surašyme klausė ne jūsų tikėjimo, o kokiai religinei bendruomenei priklausote.

    Geriau užsirašykite, kad po mirties kūnas atitektų mediciną studijuojantiems studentams. Jiems ten, kiek girdėjau, labai trūksta ir nėra iš ko mokytis.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Mr Sarkasmui: dėl to tikėjimo – tiek to (kinikų bendruomenė ar atskiruomenė, ne esmė), o post mortem (tiksliau: mirštant) esu leidęs/liepęs išsirinkt tai, kas dar praverstų gyviems – ar negana? Kitais tikslais pjaustomas nenoriu būt. Ir tiek.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Gana. Svarbu, kad nenueitų tos dalys perniek.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Anonimiškas2011-04-25 21:51

    Jei Kristus - Dievas ir žmogus, tai jis ne prisikėlė, bet vėl perėjo į dievišką būvį, o žmonės ir visi kiti gyviai ir augalai dalyvauja amžinajame gyvenime, o kad tas amžinasis gyvenimas tęstųsi, ir jiems nereikia prisikelt iš numirusių...

    AtsakytiPanaikinti
  5. Čia tokia rimta diskusija, o aš norėjau pasidžiaugti, kad iš batų padaryti lizdeliai. Tik miško gyventojai turbūt batuose neapsigyvena, jie netingi įsirengti ekologiškesnių būstų.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Šitie batai naminiai, todėl ir nesunumeruoti arabiškais skaičiais; šiaip – prieš išmetant užfiksuoti. O dėl miško gyventojų – jei visokie vabalai – m. gyventojai – apsigyvena tikriausiai.

    AtsakytiPanaikinti
  7. "... pries ismetant ..." i miska ? :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Deja, ne, – į šiukšlių konteinerį.:) Taip, galima įžvelgt prieštaravimą, bet tiek jau to.

    AtsakytiPanaikinti