Dėl žodžių ir darbų 2010-08-10

Dėl žodžių ir darbų (2010-08-10): Aišku, LKŽ nėra žodžio batauti. Bet galima imtis tokios veiklos. O jai įvardinti reikia žodžio.
Jei bent keli grybaudami ne tik uogaus, bet dar ir bataus, atsiras šansas gyvuot ir žodžiui.
Užfiksavus batą miške, šalikelėj ar dar kur nors, galima jį pasiimt į namus ir imtis asambliažą kurti. Jei seksis, ir parodą surengti.
Eksponuot ant grindų. Batavimas įgautų aukštesnį statusą, gal net A.A. dėmesį atkreiptų. Ir prasivertų vartai istorijon ir žodynan.
Bet visai gana tik nufotografuot batą, likusį be šeimininko, pasimetusį, – ir išsiųst el. paštu vgasiliunas@gmail.com.
Ir batautojo nekrologo pavadinimas aiškus: „XY padžiovė batus“. Skambù.

2010-10-13

(iii) Apklausa baigės [20]10-10-10

Aišku, juokai tai buvo, o ne apklausa, bet baisiai norėjos išbandyt programėlę, kurios niekada nebuvau naudojęs. Rezultatai:
KĄ MANOTE APIE BATAVIMĄ?
jau batauju – 1 (7 %)
sudomino – 12 (85 %)
juokams neturiu laiko – 1 (7 %)
nesąmonėmis neužsiimu – 0 (0 %)
 P.S.  Vietoj tos apklausos norėčiau įdėt kitą dalyką – „Ridikėlių kelią“ (prieš keletą metų pajūriu einant iš Šventosios į Palangą, anas buvo nusėtas išplautais ridikėliais – visas ciklas išėjo), bet nemoku padaryt slide show, kad viena nuotrauka tiesiog keistų kitą.

2 komentarai:

  1. Anonimiškas2010-10-13 13:39

    Šita instrukcija gali praversti: http://www.ehow.com/how_2180282_add-slideshow-blogger.html. Tikriausiai veiktų ne tik su Photobucket.

    O jei ne, tai gilyn į http://www.google.lt/search?q=slideshow+blogspot&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-GB:official&client=firefox-a :P.

    (Prašau išplėsti komentatoriaus profilių asortimentą)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Atsiprašau; net nežinau, kodėl buvo pažymėtas antras nuo viršaus skrituliukas; dabar – pirmas: Bet kuriame yra anoniminių naudotojų (nors ir nesuprantu, ką tai reiškia; kad galima komentuot ir anonimiškai?)

    AtsakytiPanaikinti