Dėl žodžių ir darbų 2010-08-10

Dėl žodžių ir darbų (2010-08-10): Aišku, LKŽ nėra žodžio batauti. Bet galima imtis tokios veiklos. O jai įvardinti reikia žodžio.
Jei bent keli grybaudami ne tik uogaus, bet dar ir bataus, atsiras šansas gyvuot ir žodžiui.
Užfiksavus batą miške, šalikelėj ar dar kur nors, galima jį pasiimt į namus ir imtis asambliažą kurti. Jei seksis, ir parodą surengti.
Eksponuot ant grindų. Batavimas įgautų aukštesnį statusą, gal net A.A. dėmesį atkreiptų. Ir prasivertų vartai istorijon ir žodynan.
Bet visai gana tik nufotografuot batą, likusį be šeimininko, pasimetusį, – ir išsiųst el. paštu vgasiliunas@gmail.com.
Ir batautojo nekrologo pavadinimas aiškus: „XY padžiovė batus“. Skambù.

2022-11-30

(503) Kultūrpadis

Šiandien popiet atkeliavo Vido laiškas su priekabais:
 
Sveikas.
Anksčiau šitas padas buvo įsitaisęs Trakų gatvėje, prie įėjimo į Švč. Mergelės Marijos Ėmimo į dangų bažnyčios šventorių (jei galima taip sakyti), toje vietoje, kur vienas Vilniaus melomanų kartais pardavinėja vinilus. Ir pats atrodo lyg pagamintas iš vinilo. Padas, ne melomanas.























Per porą savaičių padas šiek tiek pasistūmėjo Mo link. Vis dėlto jo dar laukia ilgas ir sunkus kelias. Situacija stebima.


















Gražių šlepečių,
Vidas
— Dėkui! Ypač už pažadą stebėt situaciją. Batų kelionių stebėsena – gal net įdomiau už pačias radybas.
Šį mėnesį porą kartų Tavo minimoj vietoj teko būt. XI 8 į aa. Liudviko J. Paliktų palečių pristatymą Mickevičiaus bibliotekoj atėjau per anksti, tai porą ratų šventoriuj iš lėto apsukau dūmus pūsdamas ir dūmą dūmodamas; nors jau buvo pradėję temt, vinilai ant tvoros tebestovėjo, vinilininkas su kažkuo kalbėjos. XI 18 į dokumentinio filmo apie Dalią Grinkevičiūtę peržiūrą beveik vėlavau, net nežvilgtelėjau į kitą gatvės pusę. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą